13 Lucruri Pe Care Nu Le Fac Oamenii Puternici Mental (Kobo eBook)

13 Lucruri Pe Care Nu Le Fac Oamenii Puternici Mental Cover Image
$6.93
Available Now

Description


Cartea bazata pe articolul publicat pe Forbes.com, cu peste 50 de milioane de vizualizari

Obiceiurile proaste sunt niste greutati pe care le tragi dupa tine în fiecare zi. Întârzie succesul, te obosesc si te fac sa te simti frustrat.
Degeaba muncesti mult si ai talent; daca gândurile, sentimentele si obiceiurile negative te trag mereu înapoi, va trebui sa te straduiesti pentru a-ti atinge potentialul maxim. Muncesti din greu pentru lucrurile despre care tu ai impresia ca te vor face sa traiesti mai bine, dar nu te concentrezi pe cele care ti-ar putea sabota eforturile? Daca eviti 13 lucruri cele 13 obiceiuri descrise în aceasta carte, îti va fi mai usor sa treci peste suparare. Scapa de ele, iar asta te va ajuta sa-ti dezvolti puterea mentala, un atu esential de care ai nevoie pentru confruntarea cu toate problemele existente, mari sau mici. Indiferent de telurile pe care le urmaresti, vei fi mai bine pregatit pentru a-ti atinge potentialul maxim daca te vei simti un om puternic din punct de vedere mental.

„Idei excelente. O carte pe care o recomand.“
John Maxwell

„Lista lucrurilor care nu trebuie facute este aplicabila în fiecare zi, nu doar atunci când ne confruntam cu tragedii.
Constientizarea lor ne da puterea sa facem fa.a dezamagirilor, esecurilor si obstacolelor cu care ne confruntam zilnic.“
NU
The Washington Pos

Product Details
ISBN-13: 9786063342691
Publisher: Litera Media Group
Publication Date: March 4th, 2019
Language: